Dagboek

Aantal berichten: 47
Ga naar:   

12 jaar

06 oktober 2019

Volgens ons was dit betreft het weer de slechtste 6 oktober. Desalniettemin zijn we natuurlijk wel even bij Loek op de begraafplaats geweest. Verder vandaag een lekkere dag met zijn drietjes gehad...

11 jaar

06 oktober 2018

Het is alweer 11 jaar geleden. Vanmiddag op het bankje op de begraafplaats hadden we het er nog over; wat hadden we de komende tijd gedaan als alles goed was gegaan? In ieder geval een middelbare school zoeken ,hadden we bedacht. Want dat hoort erbij als je kind elf is of wordt.

Helaas is dat niet het geval. Wel zijn we bij Loek langs geweest. Het was een weekend met uitzonderlijk mooi oktober weer dit jaar. Zowel gister als vandaag zijn we veel buiten in de zon geweest. En natuurlijk ook langs op de begraafplaats. En traditiegetrouw eerst via Intratuin om wat plantjes voor Loek te kopen. Toen we uiteindelijk door alle kerst markten heen waren konden we snel door naar de begraafplaats.

Ook daar was het heerlijk weer, en konden we Loek zijn plekje weer verder mooi maken. Er stond al een mooi stukje met wat pompoenen. Loek ligt er weer mooi bij. Exact zoals het hoort!

Tien jaar!

06 oktober 2017
Vandaag zou Loek tien jaar zijn geworden. De tijd vliegt!

Vanmiddag met oma even op de begraafplaats geweest om hier bij stil te staan. Vanavond vieren dat het ook onze trouwdag is vandaag! Vandaag vijf jaar getrouwd!

Er werd ook nog een heel mooi boeket bezorgd vanmiddag! 

Loek wordt niet vergeten!

Negen jaar geleden

06 oktober 2016
Het is ongelofelijk dat Olaf nu een broer van negen zou kunnen hebben. Hij schijnt het zelf ook langzaam te beseffen. Olaf vertelt nu ook over zijn grote broer tegen klasgenoten. Heel leuk eigenlijk. Heel erg jammer dat ze niet lekker samen kunnen optrekken. Vandaag lekker met zijn drieën bij de Witte Raaf gegeten!

Even grafje netjes maken

12 juni 2016
Het is vandaag een lekkere dag, met mooi weer. Samen met vriendinnetje Lucy en Olaf hebben wij vandaag Loek zijn plekje weer een beetje netjes gemaakt. Binnenkort ook weer wat nieuwe plantjes brengen!